nytt år, nya möjligheter och erfarenheter

nu börjar 2011 gå mot sitt slut, det har varit ett år fyllt med både skratt och tårar, lycklig och olycklig kärlek fantastiska minnen, sköna sommarkvällar och bästa vännerna.

största delen av det här året har jag ägnat åt teatern, framförallt djungelboken som tog upp extremt många kvällar och timmar. men det va så jävla VÄRT det! jag lärde mig så enormt mycket, och skaffade nya FANTASTISKA vänner, vi hade så sjukt roligt, och skrattade en hel del. Jag tror att vi alla någon gång där i slutet funderade på varför vi hade gett oss in i detta från början, och bröt ihop en gång eller två, men vi lyfte varandra och trots det värsta vädret vi kunde få så blev premiären en succé! Det blev vårat pris för hårt slit. Jag tror aldrig jag har gråtit så mycket som på premiärfesten, ni ska veta att ni är underbara!
Sommaren bestod av förutom djungelboken , auditions, provfilmning oxh resor till göteborg och liseberg med vännerna, varberg, glommen, falkenberg och Kreta. Semestern på Kreta kommer jag nog aldrig att glömma, det var så sjukt roligt att stå där i rampljuset med de två showartisterna, all god mat och värme! En av sommarens höjdpunkter var nog ändå håkan- konserten med moa och 20000 andra på slottskogsvallen, det finns inte ord för att beskriva den kvällen. LEVER PÅ DET ÄN.
sen såklart alla tjejkvällar, övernattningar och fina stunder som jag haft tillsammans med mina vänner. TACK för att ni finns och förstår. höstterminen gick snabbare än väntat, och nu är vi här. årets sista dag. sitter nu och tänker tillbaka på alla fina minnen och hoppas att 2012 kommer bjuda på ännu fler. har lärt känna så otroligt fina människor det här året, tack för att ni finns till.
GOTT NYTT ÅR !
puss på er alla fina!

lyle&scott

hej igen!
Min mini-shopping ville inte fastna på bild nu i mörkret, så fixar de imorn ! Så länge bjuder jag på en bild på en tröja mamma hade med sig hem igår. Tycker om den as mycke, speciellt färgen faktiskt, lite skrynklig och så på bilden, men ni får se den på någon gång ! puss


111202

måste verkligen bli bättre på det här med bloggandet nu, ! Det har hänt en hel del under tiden jag har varit borta blandannat har jag spelat en hel del teater! Idag blev det fika och en runda på stan med fina vänner, och ikväll blir det bara hemma mys! Visar vad jag fick med mig från stan senare, take care

Ni får en totalt ointressant bild på mina mysiga strumpor så länge!


RSS 2.0