back on track?

hej godingar!
kul att det fortfarande är några som hänger kvar här!
ska på allvar försöka mig på att blogga mer frekvent nu, saknar att få skriva av mig!
så nu kööör vi helt enkelt, hoppas ni hänger på! pussss

<3

slänger in två till bilder från igår!
en bild på mitt hår som mathilda gjorde (var tvungen, haha) sen en på mig, mathilda och evelina!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1904962/images/2012/pic_184434921.jpg" class="image">


födelsedagsfirande

hade en super kväll igår med skratt, dans och mys! vi fick sjukt god mat, och hade galet kul! tänkte slänga in lite bilder från kvällen, men innan det vill jag bara säga grattis till min underbara vän moa, som fyller år idag! utan dig hade jag inte varit något, älskar dig oddis!

Idag har jag vart ute i dalsjöfors och hjälpt farmor med lite saker sen på lager 157 i gällstad en sväng!
bilder;
bästaste moa, godaste maten som vi åt och underbaraste tjejerna igår minus mathilda som fotade!

xo


kvalitetstid

sitter just nu på orion med bästa vännerna och pratar av mig, så värdefullt med sånna här stunder, betyder verkligen jätte mycket för att orka med skolan och allt! slutade tolv idag, så nu efter fikan ska vi väll ta oss en sväng på stan och sedan dra hem till mathilda. Senare ikväll drar vi till moa för födelsedagsfirande! försöker knäppa lite bilder senare
puss


collage

slängde ihop ett collage nyss, hade inte sagt nej till dessa snyggingar!

veckan, so long

hej igen!
igår gick jag och evelina en stund på stan, och tog oss en liten fika på espresso house! jag fick med mig ett linne hem! senare kom evelina och mathilda hem till mig, jätte mysigt!

idag började dagen med utvecklingssamtal på skolan (vi har det dagarna innan vi börjar..) sedan träffade jag elsa, moa och evelina och vi gick hem till eve och snackade om allt mellan himmel och jord!
nu kollar jag på favoritprogrammet sveriges mästerkock och taggar(?!) inför skolstart imorgon, see u


Förklaring

haha förklaring till förra rubriken,
Skulle ha publicerat inlägget igår men det funkade inte så gjorde det idag istället, men tog bort 'nu ska jag kollar på film med mami och papi, super8' så jag kollade på den igår, de va därför!


super 8

hej!
började gårdagen med att gå upp klockan halv sju, jag är ju rätt morgonpigg av mig men på kvällen började jag känna av det , -.-' haha! vi körde iallafall bilen mot göteborg och olskrokstorget där filminspelningen skulle äga rum, det var sjukt kul och lärde känns nya människor och lärde mig massa! iallafall så filmade vi och hade kul, fast det var kallt så mellan tagningarna var man rätt illa till mods ute i kylan men när regissören ropade "TYSTNAD, TAGNING!" då visste alla vad som gällde och man satte på leendet och kopplade bort den jobbiga kylan!

vi hade det mysigt där på morgonen med mackor, saft och juleskum då var vi fem personer (det var lixom olika grupper vi var grupp 1 och 2) senare kom det tjugo pers till,(gr 2)!! Snacka om mycket folk!

jaja, onödig info. Igen?!
pussss

för att det inte ska bli ett bildlöst inlägg slänger jag in en bild från bilen igår morses;


förväntansfull

sitter just nu och kollar på nån film och njuter av värmen från vår öppna spis.

idag har vi tagit bort allt jul och advents pynt här hemma, tråkigt fast samtidigt rätt skönt, nu går vi mot ljusare tider, right?

i onsdags var jag i göteborg med evelina och madeleine, vi myste runt, kollade i affärer och åt på jensens, standard! jag hade inga påsar med mig hem, men de andra fick med sig riktiga gobitar! senare följde de med mig hem och vi kollade på film och så, och sen sov madde här! Jätte mysigt!

imorgon beger jag mig mot göteborg igen, men den här gången för filminspelning ska bli så spännande! en tjej ringde häromdan och frågade om jag ville vara med, och klart jag vill?
handlingen verkade lite wierd men man får ju en hel del erfarenheter och det kommer bli så kul!
oj, långt inlägg blev det, här kommer lite halvkassa iphone bilder, lite ego, lite jul och finaste vännerna!

Puss


totalt ointressant

hej!
bloggar lite nu, lixom bara för att!
just nu sitter jag och försöker greja lite med kameran och har precis fotat lite!
ska gå ner och äta lite nu och klippa nått avsnitt av gossip girl och
sedan fortsätta med fotandet, see u

RSS 2.0