dagens somriga

man får passa på när det är skönt väder ute, så idag körde jag på shorts! såg nu att det kanske blev lite väl kort, men det var ju inte så många som såg mig, så det får gå.. HAHA
shorts- ginatricot
t-shirt- monki (NY)
väska- zara
skor- converse (modefabriken)


fika med teatern

fikade med alla i teatern efter föreställningarna i förmiddags, sedan gick jag, hugo, sofia och tilda(som fyller 15 idag, GRATTIS IGEN!!) hem till mig och åt lite och pluggade littegranna.. sedan drog vi oss ner mot stan för ytterligare en föreställning! dagen har varit toppen, och teater gänget är verkligen guld värda, allihop!


flowerpower

gud.. jag måste verkligen sluta förälska mig i alla drmartens skönheter..  dom har gjort det igen,
jäklar vad fina dessa blommiga var!
ett plus är ju  att drmartens är de skönaste skorna någonsin!
farligt för plånboken.. men det blir förmodligen inget köp för mig.

teaterdag

hej! idag är jag ledig från skolan för att spela teater, idag är det 200 dagisbarn som ska få se på "pelle svanslös". barnteater är egentligen det roligaste, eftersom att barnen alltid är så glada och snälla! jag uppdaterar senare, men bjuder på en bild på mig och min vän hugo!


today, I borrowed my boyfriends jeans

jeans- veromoda
shorta/blus- pull&bear
sen körde jag på converse, skinnjacka &håkan påse
vet inte riktigt vad jag gör för "min" på bilden men den kan vi strunta i.. bilderna gör inte rättvisa för hur det såg ut.. byxorna vek jag om sen, jäkla vad mycket uppvikta dom var, haha, men var så jäkla trött imorses när jag tog bilderna!
slut på alla ursäkter- det är ju bättre än inget, right?

lever livet

njuter av sol och värme, man får passa på!


sneakpeak

hej!
hoppas ni har haft en lika solig och skön helg som jag! I Måndags kväll var jag ne evelina och mathilda på kortegen, träffade lite roligt folk och sedan satt vi bara och pratade ett bra tag:) igår repade jag i den sköna värmen, åt subway och fika massa, känns som att det kommer bli en riktigt go sommar! en liten bild av dagens, visar hela senare! ha det bra så länge, puss


RSS 2.0